2777
2789
عنوان

کارشناسی ارشد

313 بازدید | 18 پست

سلام خانوما یه سوال داشتم

من ترم آخر کارشناسی معماری هستم 

بنظرتون خوبه برا ارشد روانشناسی ثبت نام کنم؟

هرچی در مورد این رشته میدونید لطفا بهم بگین

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رشته هایی مرتبطند .. میشه ادامه لیسانس یکیش فوق دیگری رو خوند ....ولی ان دو تا رشته نا مرتبط هستند ..و بعدا احتمال زیاد به کارت نمیاد همچین ترکیبی..و

شما رشته های مدیریت شهری ، شهرسازی و... بخونی بهتر نیست ؟

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

نه عزيزم بهتره نخوني چون بازار كارش افتضاحه مخصوصا ك ليسانستم مرتبط نيست بايد دكتري هم روانشناسي بخوني تا بتوني پروانه بگيري 

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها
یه رشته هایی مرتبطند .. میشه ادامه لیسانس یکیش فوق دیگری رو خوند ....ولی ان دو تا رشته نا مرتبط هستن ...

علاقه به هیچکدوم ندارم

چه همه با رشته هاي به اين خوبي ميخوان برن روان شناسي كه اشباع شده معماري كه خيلي جذابه

دقیقا چون غیرمرتبط میشه برای ورود به ارشد روانشناسی کلی پیشنیاز باید پاس کنن اونایی که غیرمرتبط با رشتشون وارد میشن 

دقیقا چون غیرمرتبط میشه برای ورود به ارشد روانشناسی کلی پیشنیاز باید پاس کنن اونایی که غیرمرتبط با ر ...

اره واسه دكترا هم شنيدم غير مرتبطها رو اكثرا تو مصاحبه رد ميكنن

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
چه همه با رشته هاي به اين خوبي ميخوان برن روان شناسي كه اشباع شده معماري كه خيلي جذابه

از ترم اول پشیمون شدم ولی نذاشتن انصراف بدم تصوراتم راجبش غلط بود