2777
2789
عنوان

خاستگاری

89 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من ی خواستگار دارم بشدت گیر داده برای ازدواج خواهرش با من حرف زدن شرایطش خوب بود خودم اوکیم ولی خانوادم مخالفن میگن سنت کمه ۱۷ سالمه

پسره میگه درحد ی نامزدی باشه فعلا..

تعداد رای : 2
نظرسنجی
و
0
0%
و
2
100%

به حرف خانواده گوش کن

برو تو تلگرام رادیو مرز و سرچ کن تو کانالش پادکست کودک همسری و بزن میاره برات گوش کن بقیه از تجربه هاشون میگن

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم الان زوده ولی مثلا چندسال نامزد باشیم که شناخت کافی از هم داشته باشیم بعد عقد...پسره همه شرای ...

ببین الانو نبین دختر مجردی مامان بابات میزارنت رو چشمشون نامزد کنی قضیه فرق میکنه

همه اذیتت میکنن وبهت فشار میارن زود ازدواج کنید!

باور کن پشیمون میشی نکن

حتی برای دوست پسرم زوده

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

اخه 17 سال؟ واقعا خودت دوست داری هنوز مدرست تموم نشده متاهل بشی؟ نگاه هم سن و سالات نمیکنی که چقدر دغدغه ذهنیشون با تو فرق داره

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!