dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4299 عنوان بهش استامینوفن بدم 78 بازدید | 7 پست دخترم شنبخ تب و لرز شدید کرد بردمش دکتر استامینوفن بهش داد تا الان بهش میدادم هر ۶ ساعت اما تب نداره بنظرتون امروزم بهش بدم باز یا نه واجب نیست؟ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه 1403/10/03 | 09:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4299 نه فقط موقع تب بده،مضره براکلیه الکی نده عهه نمیدونستمممنون ک گفتی 💕 اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4299 اگه نداره نده دیگه .ولی مدام چکش کن نه نداره اصلا شوهرم هی میگفت تا دوشنبه لااقل بده بهش منم ندادم محض احتیاط اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4299 اگه شماره دکترت و داری واتساپ بخودش پیام بده و بپرس ندارم برده بودمش درمانگاه اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
ساحل1403 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 4083 ندارم برده بودمش درمانگاه زنگ بزن داروخونه بپرس شنبه بردی دکتر امروز تازه دوشنبه هست بنظرم امروزم محض احتیاط بهش بده اگه ضرری داشت دکتر میگفت مثلاً بیشتر از دو روز ندهاین سرما خوردگیه هم بد چیزیه همه داروهاشو کامل بهش بدهدکتر داده دیگه