2777
2789

من از شب قبل مرغم طعم دار میکنم با زعفرون زیاد آبلیمو کره آب شده فلفل سیاه نمک پابریکا و فلفل قرمز پیاز و فلفل دلمه صبح می‌زارم تو فر و باز هم یکم زعفرون میریزم روش ۱ساعت و نیم بعدمممم زرشک اینا تفت میدم با برنج زعفرونی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرم میزارم کامل سرخ میشه 

بعد رب گوجه میزنم و اونم یه کم سرخ میشه 

بعد آب و پیاز حلقه شده و هویج و آلو میریزم توش 

ادویه و زردچوبه میریزم و نمک و میزارم قشنگ بپزه طوریکه غلیظ بشه آب خورشتم 

همه عاشق مرغهام هستن

زردچوبه میمالم به مرغا

تو روغن سرخشون میکنم 

بعد تو یه قابلمه پیاز تفت میدم و رب و فلفل دلمه و هویج و بعد مرغا رو اضافه میکنم و آب 

یک ساعت و نیم هم برای پخت کافیع

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️


وای ببخشید من فکر کردم برا ته چین گفتین. چرا اونا که یه کم سرخ میکنم. ولی همون روشم اگه بپزین و یه کم زغفران بزنید و بزارید ابش کامل بره خوشمزه میشه البته ن برای زرشک پلو 

مرغو خام اول از شب قبل تو پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل میزارم

بعد فرداش از مواد جدا میکنم و سرخ سرخ میکنم 

بعد ی پیاز خورد میکنم و نمک و فلفل و زردچوبه و سیر رنده شده تفت میدم و مرغا هارو میچینم تو ماهیتابه رب گوجه سرخ میکنم با روغن خود مرغ ک سدخ کردم و میریزم رو مرغا ،اب هم جوش میکنم میریزم روش و فلفل دلمه هم حلقه ایی میکتم میچینم روشون

سر میزارم زیرشعله کم میکنم  تا بپزه

خیلی خوشمزه میشه و بو هم نمیگیره 😍

عالیه ...سرخ میشه داخل فر ؟،روی گاز هم میشه ؟

ارهههه طلایی طلایی آره عزیزم رو گاز هم میشه ولی من بخوام رو گاز درست کنم اول ی پیاز رنده میکنم تو روغن تفت میدم زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم یکم ک سبک شد مرغاب طعم دار شدمو می‌زارم رو پیاز و تفت میدم یکم ک سرخ شد دو قاشق رب اضافه میکنم که خامی گرفته شه بعد آب جوش میریزم روش فلفل دلمه هویج و ی چوب دارچین و زعفران میریزم و درشو می‌زارم بیرشک کم خیلی خوشبو خوش عطر میشه ولی تو فر کلا بدون آب درست میکنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
زعفران نمیزنید

اره اخراش ک داره میپزه زعفران هم دم میکنم میریزم ک بوش بمونه

زعفران هم ی قطعه یخ کوچیک بنداز رو زعفرانا و چن قاشق اب جوش 

هم عطرش میمونه هم ب طرز عجبی رنگ خوشکلی میده

من یه مدل درست میکنم خیلی دوس داریم 

مث مدل های همیشگی سس نداره

اما خوشمزس خیلی 

چند تا پیاز درشت خلالی میکنم یکم تفت میدم و زرچوبه میزنم و ادویه های دیگه

مرغ رو میچینم رو پیاز یه کوچولو ک رنگ مرغ عوض شد در قابلمه رو میزارم مرغ خودش  با اب پیاز میپزه و پیازتون کاراملی میشه و بی نهایت لذیذ

اما پیاز زیاد خلالی کنین ک موقع خوردن برنجتون خشک نباشه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز