2777
2789

فک کنم اینجا تقریبا همه ملکه انگلستان و میشناسن ،مختصر توضیح بدم واسه اونایی که در جریان نیستن... خواهر شوهرم چهار ماهه رو سر ما خراب شده ،که بره زبان یاد بگیره ،آخه خونشون شهرستانه وامکانات کم! قراره بعد یاد گرفتن بره ترکیه امتحان بده ،بعدش با پسر داییش ازدواج کنه بره لندن ،البته پسر داییش اونجاست ومقیم لندن هس.. این خانوم دست به سیاه وسفید نمیزنه ،همه کارای خونه با منه  اصن خودشو تکون نمیده ،تازه کلی هم خرج رو دستمون میزاره ،زبان خصوصی یاد میگیره ،دم به دیقه لباس میخواد. با پسره تصویری میحرفه ،تنوع لباس  میخواد... منم از لجم دیگه اصلا باهاش نمیحرفم ،چون اصلا بهم کمک نمیکنه،از دستش خسته شدم😏😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی فدات شم 

اومدی؟

دیروز تو فکرت بودم عنتر خانم هنوز رو اعصابه؟😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘