2777
2789
عنوان

رومینام😐باخواهر شوهرم تو یه خونه قهرم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 213 پست
آره ازش چندشم میشه ،دل به کار نمیده اون اذیتم میکنه ،احساس بدی پیدا میکنم ،نامزدش دوازده ساله مقیم ا ...

مردی که 12 ساله خارجه باز میاد ایران زن میگیره اونم دختر عمه اشو یعنی اونجا هیچ پخی نشده. اگه حداقل هایی رو داشت مثل یک خونه و ماشین قسطی مطمئن باش با یک ایرانی یا انگلیسی همون جا مچ می شد.

معمولا اینایی که بیکارن و حقوق بیکاری می گیرن چون اونجا هیچکی محلشون نمیده از ایران زن میگیرن. یک درصد خیلی کم هم بیمار روحی روانی اند به دخترهای اینجا شک دارن فکر می کنند از یه جای کوچیک تو ایران زن بگیرن دختره دست نخورده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام رومینا☺☺

میدونی چندوقته نیستی. 

کجا رفتی عشقم. حال و اوضاعت بهتره؟

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
از وقتی این اومده نسبت به شوهرم سردتر شدم ،چون باعث اینهمه اضطراب من اونه

سلام رومینا جان خوبی نیستی دیگه...گلم چی شد بالاخره خواهرشوهرت رفت لندن ؟

تو چی خودت بچه دار شدی؟

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊