2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت حداقل خوابگاهی ما تو مرحله پاس کردن کنکور موندیم

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

خوشبحالت حداقل خوابگاهی ما تو مرحله پاس کردن کنکور موندیم

دقیق

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

منم مثل توعم

من شانسم ندارم با افرادی حسود افتادم ی اتاق 

و ی مشکل دیگه اش پیدا کردن دوسته دیگه دوستم پیدا نکنی هم تو جزوه ها میمونی هم ازتنهایی میخوای دق کنی

سخته واقعا هربار میخوا برگردم خوابگاه عزا میگیرم

درکت میکنم

خیلی سخته من بعد سه سال هنوز بهش عادت نکردم

ولی عجیبه تعداد اندکی هستن که تو خوابگاه بهشون خوش می‌گذره !

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

درکت میکنمخیلی سخته من بعد سه سال هنوز بهش عادت نکردمولی عجیبه تعداد اندکی هستن که تو خوابگاه بهشون ...

اونا با افرادیی افتادن ک تاحدودیی هم فاز هستن نه مث من با افراد متفاوت 

تکون میخوریی پشتت میگن

درکت میکنمخیلی سخته من بعد سه سال هنوز بهش عادت نکردمولی عجیبه تعداد اندکی هستن که تو خوابگاه بهشون ...

میترسم بحرفم ی اشنا پیدا بشه اینجام امنیت نی

کاش اتاقا دو نفره بود بخدا خیلی بهتر بود ارامش بیشتر بود 

ازاونور تک و تنها موندم تو این دانشگاه تو کلاسمم هم فاز پیدا نمیکنم دارم خفه میشم😐 ترم اولیم نیستم

میترسم بحرفم ی اشنا پیدا بشه اینجام امنیت نیکاش اتاقا دو نفره بود بخدا خیلی بهتر بود ارامش بیشتر بود ...

اوو خیلی سخته تو کلاس دوستی نداشته باشی که

ولی خب هم فاز نباشنم نمیشه دوست شد💔

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

من شانسم ندارم با افرادی حسود افتادم ی اتاق و ی مشکل دیگه اش پیدا کردن دوسته دیگه دوستم پیدا نکنی هم ...

چقدر من چقدر مننننننننننننننن

یه جوری اعتماد به نفس ذوق و انرژیمو‌ از دست دادم تو سلام کردن هم موندم

هم اتاقیام خیلی اذیتم میکنم