2777
2789
عنوان

یکهفته از چنگ گربه میگزره

265 بازدید | 20 پست

چندتا چنگ رو دستم زدن گربه های تو پارک سطحیه ولی زخم شده بود  بعد به خاطر اینکه چندوقتی مرکز بهداشت تعطیل بود طول کشید  فردا برم واکسن بزنم تاثیری داره؟ چون شنیدم خطرناکه چنگ گربه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما حتما برو واکسن کزاز باید بزنی؟چند سالته؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

چرا ب گربه های توی پارک دست میزنید؟؟ 

واکس هاری و کزاز بهتره همون روز تزریق بشه. 

نگران نباش معمولا چنگ گربه دبر خوب میشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

شستشو دادی محل زخمو؟

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

۱۹سالمه بعد یکهفته تاثیری داره برای واکسن‌؟

ببین توی سن ۱۵ سالگی واکسن کزاز میزنن برای همه و اون تا ده سال اکتفا میکنه پس نگران نباش ولی حتما فردا برو مرکز بهداشت بپرس و اگر لازم بود مجدد تزریق کن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️