دختررک_شیطون مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 64 عنوان همسرم به من یه تبریک ساده نگفته اونوقت به مامانش دومیلیون واسه روزمادر داده 225 بازدید | 23 پست ازپارسال عید که لباس عیدگرفتم حتی یه جورابم تا الان واسه خودم نگرفتم حالا روزمادر روز زن که بودحتی یه تبریک ساده نگفت دارم خفه میشم😭😭😭 𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️ 1403/10/03 | 00:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 7285 ازدواجتون سنتی بود ً مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️ 🌱کتابخوانی📚
دختررک_شیطون مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 64 خب بهش بگو میدونسته روز زنه من یادآوری کنم حالممم بده😭😭 𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️
دختررک_شیطون مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 64 ازدواجتون سنتی بود ً آره سنتی بود عزیزم ربطی به سنتی بودن داره😭😭 𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 7285 آره سنتی بود عزیزم ربطی به سنتی بودن داره😭😭 نه گلم کلا میخواستم بدونم به دلیلی ... مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️ 🌱کتابخوانی📚
دختررک_شیطون مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 64 من بدم ۲۰ میلیون ازش میگرفتم اینا به کنار حالم بده که ازپارسال که لباس گرفتم تا الان چیزی ازش نگرفتم اما فردا براش دارم شروع میکنم بدبختش میکنم 𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️
دختررک_شیطون مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 64 بخدادیگه دروغه یعنی چی😭 𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️
بیوتیفووووول عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 826 اینا به کنار حالم بده که ازپارسال که لباس گرفتم تا الان چیزی ازش نگرفتم اما فردا براش دارم شروع میکن ... ساده نباش دختر خرج نکردن عزیزت نمیکنه اتفاقا بایذ خرج کنی تا عزیز باشی افغانی ریپلای نزنه
دختررک_شیطون مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 64 شعور ندارن این مردا😪 دآرم خفه میشم منفجرمیشم😭😭😭 𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️
دختررک_شیطون مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 64 نه گلم کلا میخواستم بدونم به دلیلی ... پشیمونم 𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️
آدینا۲ عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1685 یعنی چی😭 مردا تو فشارن تو این شرایط خل شدن اونوقت چجوری حاضر میشه دوتومن ب مادرش بده؟