متنبی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3590 عنوان به نظرتون این نیم ست به چه رنگ لباسی میاد 149 بازدید | 16 پست الان عکسشو میزارم نظر بدین من خیلی سختگیرم تو انتخاب رنگ لباس😕 نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔 1403/10/03 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متنبی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3590 نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
آینامینا عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4306 به رنگ سبز مثل نگین خودش میاد و رنگ شیری هم جذاب میشه و مشکی هم خوبه
متنبی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3590 بچه ها یه همچین ستی میخوام بخرم ولی موندم چه رنگ لباسی بیشتر بهش میاد؟ نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
متنبی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3590 سبز یا نقره ای یا مشکی رنگ سبز ومشکی الان تو عروسیا خیلی زیاد میپوشن یه رنگ که تک باشه چی؟ نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
متنبی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3590 به رنگ سبز مثل نگین خودش میاد و رنگ شیری هم جذاب میشه و مشکی هم خوبه منم بهش فک کردم ولی جدیدا تو عروسیا زیاد میبینم رنک سبز ومشکی میپوشن یه رنگ خواستم که تک باشه به نظرتون چی خوبه؟ نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
mhdseee عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 715 رنگ سبز ومشکی الان تو عروسیا خیلی زیاد میپوشن یه رنگ که تک باشه چی؟ بنظرم نقره ای خیلی شیکه میتونه شاین دار باشه یا مثلاً یه پیراهنی سبزی که سنگ دوزی های نقره ای داره خیلی جیگر میشه با این🥺
آینامینا عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4306 منم بهش فک کردم ولی جدیدا تو عروسیا زیاد میبینم رنک سبز ومشکی میپوشن یه رنگ خواستم که تک باشه به نظر ... تنها رنگی که به نظرم میاد غیر از اینا رنگ لیمویی هست چون رنگ سبز نگینش کنار رنگ لیمویی باهم هارمونی قشنگی داره
متنبی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3590 بنظرم نقره ای خیلی شیکه میتونه شاین دار باشه یا مثلاً یه پیراهنی سبزی که سنگ دوزی های نقره ای داره ... اره جالبه به نظرم🫠 نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
متنبی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3590 تنها رنگی که به نظرم میاد غیر از اینا رنگ لیمویی هست چون رنگ سبز نگینش کنار رنگ لیمویی باهم هارمونی ... واااای منم مد نظرم بود به خدا خیلی به لیمویی فک کردم رنگش تک هم هست زیاد نمیپوشن به نظرم قشنگه. فقط یه چیز رنگ لیمویی آدمو سبزه نشون نمیده؟ نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
آینامینا عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4306 واااای منم مد نظرم بود به خدا خیلی به لیمویی فک کردم رنگش تک هم هست زیاد نمیپوشن به نظرم قشنگه. فقط ... بستگی به رنگ پوست خودت داره ، یه لباس با رنگ لیمویی بپوش ببین بهت میاد یا نه من خودم پوستم سفیده ، رنگ لیمویی قشنگ روی تنم میشینه
متنبی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3590 بستگی به رنگ پوست خودت داره ، یه لباس با رنگ لیمویی بپوش ببین بهت میاد یا نه من خودم پوستم سفیده ، ر ... خب منم پوستم سفیده بهم میاد؟ نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔