من پارسال ک میخواس برم کربلا پسرم بخاطر مدرسش موند خیییلی گریع کردم دفعه اول بود ولی امسال همین چند روز پیش رفتیم سفر بازم بخاطر مدرسش نبردیم پیش مامانم گذاشتمش دیگ مث پارسال نبودم بهتر بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بابت دیابت بستری بودم یعنی اون سه شب نتونستم درست و حسابی بخوابم اصلا وحشتناک بود صبح ها هم بیشتر از ده باز زنگ میزدم ولی چاره ای نیست برو زود خوب شو برگرد پیش بچه هات
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم قرار بود رحمم رو بردارن به خاطر فیبروم بزرگ و دفرمه شدن رحمم و اینکه فشار زیادی روی کلیه ام بود.اما دکترم تونست رحم رو حفظ کنه و فقط فیبروم رو برداشت.سخت تر از سزارین بود اما بدن و آستانه ی تحمل درد آدما فرق میکنه اما خانومی که با من عمل شده بود و رحمش رو برداشت حالش بهتر از من بود و راحت تر راه می رفت
اسمش که سخت بود فراموش کردم چون سال گذشته عمل کردم.اما بدخیم نبود فقط سایزش بزرگ بود تو سونو نوشته بود که کل فضای رحم رو گرفته و رحم رو بزرگ و دفرمه کرده
مشکل من بیشتر درد و عفونت کلیه بود چون فشار آورده بود
و دکتر گفت اگر عمل نکنی کلیه رو از دست میدی