2777
2789
عنوان

ی سوال دارم درمورد مادرشوهر، خیلی مهمه جواباتون واسم !

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 37 پست

من ماهی یه بار شاید زنگ بزنم شاید نزنم!

فقط عید و روز مادر حتمن زنگ میزنم!

کلا عادت کردن تو این 11 ساله که عروسشون بودم که من اهل تماس تلفنی نیستم، حتی به مامان خودمم زیاد زنگ نمیزنم.

کلا حوصله تلفن رو ندارم

نمیشه که ☺

من که کردم 

وقتی مادرشوهرت بخاطره اینکه مسافرت بودی و دوتا تیکه وسیله سفارش دادی آدرس خونشونو دادی و فرستادن اونجا بعد اون زنیکه زنگ بزنه 110مامور بیاد بهش بگه خونهء منو کردن انباری و بهت بگه تو بزایی مار میزایی و دخترش از اتریش هی بهت مسیج بده و چرتو پرت بگه خب خیلی راحت میشه باهاش قطع رابطه کرد دیگه پسرشم با وجوده همچین مادری غلط میکنه حرف بزنه دیگه 

خدایا امیدم فقط به خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا نمیدونم آدم با یه خانمی که نصف قرن ازش بزرگنره و رو حساب مادرشوهرعروسی هر مسیله ای رو هم نمیتونه جلوش عنوان کنه چه حرفی داره که بزنه. این واقعا واسه من سواله

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
این که از خصوصیات اصلیه همه ی پدرومادرشوهراس😂😂 پدرشوهر من همش میگه سالی یکبار میاید خونمون 😆 منم ...

پدر شوهرم خوبه ولی مادر شوهرم خیلی خیلی خیییلیییی اذیتم کرد.واقعا نمیبخشمش..بهترین روزای نامزدیمو گند زد بهش با دخالت‌های بی جاش..یعنی ی سره میگم اگه خدا جای حق نشسته باشه.باید اونو لال کنه و با عذاب جونشو بگیره انقد ک بده این زن.

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

ازدواج تو ايران يعني وصلت دو خانواده. هميشه اين موضوع رو تو روابطت به ياد داشته باش و بدون نحوه رابطه يه هنره. اگر خجالتي هستي، اگر حرفي پيدا نميكني، رو خودت كار كن كه اصلاح بشي

اين نظر منه، اصراري هم ندارم كه بگم نظرم درسته.

من اصلا نمیدونم آدم با یه خانمی که نصف قرن ازت بزرگنره و رو حساب مادرشوهرعروسی هر مسیله ای رو هم نمی ...

اره بخدااا 

راس میگیییی

منم چون حرفی ندارم روم نمیشه زنگ بزنم دیگه

وگرنه چی میشه زنگ بزنم شادشون کنم ... یه زنگ زدن ک منو نمیکشه...

مثلا بضیا میگن سیاست داشته باشید با زنگ زدن خودتونو شیرین کنید...میگم باااااابا اینارو خودمم میدونم ولی بخدااااا حرفی واسه زدن ندارن ، زنگ بزنم جی بگم؟؟؟؟ سلام و احوال پرسیم ک نیم ثانیه طول نمیشه ...

فقط راضیم ب رضای خودش همین😭

ما دوریم از هم سالی دوبار میبینیم هر موقع شوهرم زنگ میزنه خودش اول امار کل زندگی و شغل و سلامتی و... همه چیزو میده بعد گوشی رو میده به منم میگم سلام خوبین هوا چطوره مراقب خودتون باشین خداحافظ خخخخخ

راستی قبلش هر سری میگفت درست تموم نشده هنوز؟ میگفتم نه .بعد که بچه دار شدیم گفت میدونی چرا هی میگفتم درست کی تموم میشه ؟ چون روم نمیشد بگم زود بچه بیارین !

ما دوریم از هم سالی دوبار میبینیم هر موقع شوهرم زنگ میزنه خودش اول امار کل زندگی و شغل و سلامتی و... ...

آخی عزیزززززم چ بامزه بود تیکه آخر 😋😋😋😅

فقط راضیم ب رضای خودش همین😭

من يك روز در ميون اگرم نزنم اون ميزنه اگرم نتونيم بزنيم پي ام ميديم به هم😁 حدود يك ساعتم حرف ميزنيم.. كمترين ركورد حرف زدنمون يك ربع بوده اونم جايي بوديم آنتن نداشته 😂😂 حرفامونم كلا بيشترش داريم ضعف ميكنيم از خنده😂😂

وواااای من ۳ماهه عروسی کردم

همسایشونیم 

مجبور بودیم هرشب یا ی شب درمیون بریم خونشون  بعد جاریم اینا هفته ای ی بار. میان چون مارو زیاد. میبینه دگ اونشب ک جاریم هست مارو تحویل نمیگیره 

کلی هم تیکه میندازه بهمون این اخریش شوهرم نبود.شب کار بود. منو جاری. و مادرشوهر دور. هم بودیم اخر شب ک میخاستم بیام خونمون همین ک. در. واحدشونو بستم اشکام جاری شد

ب شوهرم گفتم از صب ۱۰ بار بغض کردم قورت دادم سرم درد گرفت و همین ک. در واحدشونو بستم اشکم دزاومد 

گفتم هفته ای ی بار. اینا لیاقت ندارن اصن  

اونم گفت منم زیاد. مشتاق نیستم ک زود ب زود بریم همون هفته ای ی بار کافیه

حسود بدبخت ی چیزی ازش دیدم ک یقین بردم حسوده 

زیاد. نرو خونشون زیادم زنگ نزن خودتو کوچیک نکن 

لیاقت عروس خوبو ندارن. اینا

اگه واقعا می تونی زنگ بزنی زنگ بزن خیلیم خوبه بنده های خدا شاد میشن اما من خودم واقعا مثل شما خرفی برا گفتن نداشتم شخصا هم اهل تماس تلفنی و اینا نیستم کلا روحیه ام این طوریه اون اوایل سر این موضوعات خییییلییییی درگیری داشتیم به خودم تیکه مینداختن فایده نداشت به شوهرم میگفتن اون ازم ناراحت میشد برا منم خیلی سخت بود اما مقاومت کردم چون شخصیتم این طوری بود نه اینکه بخوام با اونها صرفا بد تا کنم دیگه هم شوهرم دستش اومده و پذیرفته هم اونها خخخخخخخ راااااحتتتتت