2777
2789
عنوان

علائم تیرویید چیه

95 بازدید | 16 پست

زیر گلوم ی طرفش غیر عادی درد میکنه یعنی من تاحالا اینجوری درد نداشتم حس میکنم یچیز عین توپ باد کرده فک ی طرفشه نمیدونم فشار عصبیه یا تیروئید دارم😐💔

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سردردهای شدید از بعدازظهر شروع میشد تا اخرشب و گلوم دل میزد گاهی وقتی حال روحیم بد میشد

قیقا سردرد هم دارم بدبخت شدم پس😐💔

برو دکتر غدد،اون تشخیص میده داری یانه.کم کاره یا پرکار

اگه زود بری، تشخیص بده،بهت دارو میده ظرف چند هفته میخوری هورمون تیروییدت تنظیم میشه،بعدش دیگه نمیخواد بخوری.اگه دیر بری اونوقت فایده نداره و تا آخر عمر باید قرص بخوری.

برو دکتر غدد،اون تشخیص میده داری یانه.کم کاره یا پرکاراگه زود بری، تشخیص بده،بهت دارو میده ظرف چند ه ...

جدی مرسی ک گفتی حتما میرم دکتر الان بهتر شدم حس میکنم فشار عصبی بوده ولی کمی باز درد داره