2777
2789

ای وی اف کردم و سه تا جنین انتقال دادم و اولین جنین 14اذر ودوتاجنین دیگه 17اذر ، روز 14انتقال بتا 38و دوروز بعد 105و دوروز بعدش 215، آیاالان بارداری من خارج از رحمی هست ؟ قرار شده فردا هم آزمایش بتا بدم تیتر بتام چند بشه نرمال هست، بچه ها توروخدا هرچی میدونید بهم بگید حالم واقعا خوب نیس

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

چرااین فکرو کردی ک خارج رحمی؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااین فکرو کردی ک خارج رحمی؟؟؟

دکتر گفته بتا خیلی بالا نمیره و دلخواه من نیس شاید خارج از رحمی باشه دعا کن برام کلی دل بستم 😭😭

دکتر گفته بتا خیلی بالا نمیره و دلخواه من نیس شاید خارج از رحمی باشه دعا کن برام کلی دل بستم 😭😭

انشائ الله بارداری و صحیح و سالم بغل بگیری حتما برو سونوواژینال

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشائ الله بارداری و صحیح و سالم بغل بگیری حتما برو سونوواژینال

میگن باعث سقط میشه سونو واژینال، برام دعاکن بچه منم بمونه الان واقعا ب دعاهاتون نیاز دارم😭

میگن باعث سقط میشه سونو واژینال، برام دعاکن بچه منم بمونه الان واقعا ب دعاهاتون نیاز دارم😭

واااا کی این حرفا رو بهت زده من خودم ای وی اف کردم ده باررفتم سونوواژینال الانم ۹روز دیگه بچم بدنیامیاد دختر ی سونو واژینال برو خیال خودتو راحت کن.تا ۸هفتگی مجازه بری

واااا کی این حرفا رو بهت زده من خودم ای وی اف کردم ده باررفتم سونوواژینال الانم ۹روز دیگه بچم بدنیام ...

یعنی ب نظرت بتام می‌ره بالا؟

یعنی ب نظرت بتام می‌ره بالا؟

اره چرا نره.

الان چندهفته ای؟؟؟

روز 19انتقال

عجله نکن تازه ۴هفتتم نشده صبر کن تو ۶هفته برو سونوواژینال

اره چرا نره.الان چندهفته ای؟؟؟

الان دوتا نفس داری تو توروخدا برام دعا کن خودت میدونی چقدر سخته بگن بارداری و بعد بگن امکان داره بچه مشکل داشته باشه یعنی چی ، واقعا ازته دلم آرزو میکنم هیچ کس الان حال منو نداشته باشه چون من داغونم 😭😭