یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش ی کاری واسمون میکرد😔😔😔 بخدا اینقدر که حتی تو ذهن و فکرمم باهاش حرف میزنم که ی کاری واسم بکنه دیگه ناامید شدم اما جز همون خدا هم کسیو ندارم
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
می فهمم عزیزم ولی واقعیت اینه ،من در واقع ندیدم هرچی تعریف میکنن یا تلاش شخص یا شانس و قرار گرفتن ات ...
من همون شانس را هم ندارم
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
انشانه بزودی همه چیز جفت و جور میشه به این امید ادامه میدیم
انشاالله