2777
2789
عنوان

فک کنم جدی جدی دنیا دار مکافاته

172 بازدید | 15 پست

بترسید از اینکه یکیو قضاوت کنید(حتی توی دلتون) بترسید از اینکه اشک کسیو در بیارید یا باعث بشید ناراحت شه

هیچی الکی نیست دنیا صاحب داره!!!!

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی بچه ام کوچیکه بود رفته بودم خونه دایی ام دختردایی من هم که تازه زایمان کرده بود اونجا بود پسرم کوچولو بود چاقوی میوه خوری را برداشت دخترداییم چاقو روازش گرفت اخماش روتوی هم کرد من خیلی دلم شکست میخواست گریم بگیره 4ماهه بعد بچه اش مرد من فهمیدم چرااین جوری شد این تجربه برای خود من بود که تا میتونم با تمام بچه ها مهربونم باشم

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
من وقتی بچه ام کوچیکه بود رفته بودم خونه دایی ام دختردایی من هم که تازه زایمان کرده بود اونجا بود پس ...

شاید چاقو رو گرفته آسیب نزنه به خودش!!چجوری!!!!!!

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه