2777
2789

من وقتي يازده سالم بودخوندم

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوق العادس فوق العاده

وسطاشم😊

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
بله من خوندم فوق العادست همین الان شروع کن به خوندنش  به غیر از مسائل مالی تو همه چیز کمک کن ...

من خوندمش چندبار ولی نمیدونم چرا درست در نمیاد مال من...  خیلی وقتا با ایمان چاله هارو حفر میکنم ولی بازم نمیشه

من خوندمش چندبار ولی نمیدونم چرا درست در نمیاد مال من...  خیلی وقتا با ایمان چاله هارو حفر میکن ...

اين فكر رفته تو ضمير ناخودآگاهت

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

كتاب شفاي زندگي از لوييز هي هم فوق العادس

حتما اينو بخون

من خوندم . عالیه 

باید باور داشته باشی و تمرین کنی و فکرهای منفی رو دور کنی از خودت

البته توجه داشته باش بعضی قسمتهاش با دین خودشون هماهنگه نه برای ما 

شما میتونی قسمت های مثبت رو برداری 

نیاز هم نیست جملات تاکیدی رو عین همون تکرار کنی

خودت یه جمله که باهاش راحتی و به دلت میشینه رو مشخص کن و همون رو بگو 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم