نامزدم تو کلینیک مشغول به کاره(دندون پزشکه) امروز رفتم بهش سر بزنم همکاراش و پرستارها هم منو میشناسن و کاملا از نامزدیمون مطلعن بعد یکی از پرستارها مدام خودشو میچسبند بهش به هر بهونه ای صداش میزد باهاش حرف میزد بعد تازه اون ب من چشم غره میرفت😐یکی شون هم که انقد با غشوه میخندید و صداشو نازک میکرد انگار چه خبره😐💔انقد عصبی شدم نامزدم هم متوجه شد گفت تو دهن ب دهن اینا نشو ولشون کن ولی آخه تا کی😑دارم از این حرص میخورم که با کمال پرویی جلو من همش میچسبد بهش😐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی اخماشو بده توهم خودشونو جم میکنن و هرروز یا یه روز در میون بره پیشش دگ ازاین غلطا نمیکنن
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
خب میگم که خیلی عصبی شدم خواستم بهشون تذکر بدم نامزدم گفت محیط کارمه ول کن اینا ارزش ندارن ولی هنوز ...
باشه محیط کار دگ هرکی هرغلطی بکنه ک محیط کاره
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️