2777
2789
عنوان

چرا بعضی زنا انقد خرابن

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 30 پست
همینیه که هست دیگه چیکار میتونی بکنیتازه نامزد تو دندون پزشکه خیلی از مراجعه کننده هاشم قراره اینطور ...

آخه یعنی چی چرا وقتی میدونن طرف تو رابطه اس یا متاهله رعایت نمیکنن انقد عزت نفس پایینی دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میرفتی جلوتر میگفتی فاصله اجتماعی رو رعایت کن اگ بلد نیستی یادت بدم گلم

خب میگم که خیلی عصبی شدم خواستم بهشون تذکر بدم نامزدم گفت محیط کارمه ول کن اینا ارزش ندارن ولی هنوز دارم از حرص میترکم

نه این بچه سال بازیا چیه

بچه سال بازی نیست 

وقتی اخماشو بده توهم خودشونو جم میکنن و هرروز یا یه روز در میون بره پیشش دگ ازاین غلطا نمیکنن

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خب میگم که خیلی عصبی شدم خواستم بهشون تذکر بدم نامزدم گفت محیط کارمه ول کن اینا ارزش ندارن ولی هنوز ...

باشه محیط کار دگ هرکی هرغلطی بکنه ک محیط کاره

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

اره اتفاقا به سرم زده هرروز برم

مزاحم کارش میشی ک 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره اتفاقا به سرم زده هرروز برم

من ک باشم میرم حالا خود دانی

اهمیت نده هرچی بیشتر تحت فشار بزاری بیشتر راه پیدا میکنه برای مخفی کاریبا دخترا دوست شو ارتباط بگیر

ازشون خیلی بدم اومده مسلما اونا هم از من بدشون میاد از نگاه های امروزشون متوجه شدم فکر نمی‌کنم بتونیم دوست شیم