2777
2789
عنوان

ترک پا چطوری درمان کردید

86 بازدید | 9 پست

خانما کف پاهام تازگی ها خیلی ترک برمیدارع خیلی خشک و پوسته پوسته شده ،طوری که راه میرم فرشو جمع می‌کنه ،چه کرم یا درمانی پیشنهاد میدین؟

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

آب میخوری؟کمبود ویتامین داری؟؟؟؟وازلین بزن جوراب بپوش اوکی میشه

آب زیاد میخورم ویتامین هم همینطور ،جوراب هم همیشه زمستونا پامه ولی بازم اینجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا وازلین زیااااااد بزن پلاستیک بپوش رو پلاستیک هم جوراب بپوش فرداش برو حموم اون پوسته ها رو با( تیغ اصلاح مردونه ها هست ) با اونا پوسته ها رو ببر کم کم این کار کنی خوب میشه 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

شبا وازلین زیااااااد بزن پلاستیک بپوش رو پلاستیک هم جوراب بپوش فرداش برو حموم اون پوسته ها رو با( تی ...

مرسی همین کارو میکنم باید ی کرم جی هم بخرم ،تابستون اینطوری نبودم یهو اینطوری انقد پینه بسته و زبر شد

با وازلین چرب کن بعد ی نایلون بکش ب پاهات بعد جوراب بپوش تا صبح بذار بمونه خب میشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مرسی همین کارو میکنم باید ی کرم جی هم بخرم ،تابستون اینطوری نبودم یهو اینطوری انقد پینه بسته و زبر ش ...

راسته روی خاک اصلا نباید پا بذاری 

من قبلاً چند دفعه دمپایی نبود پامو گذاشتم رو زمین که خاکی بود قوری ترک ترک شد بعدشم کفش بدون جوراب نباید بپوشی جوراب هم هر چی ضخیم تر باشه بهتره

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره