2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

496 بازدید | 51 پست

بچه من یک سال و نیمشه خیلی ریزه 

اما بچه خواهرشوهرم 3 ماهشه از بچه من تپل تره خدا بهش ببخشه اما من هربار اونو میبینم غم دنیا تو دلم میشینه

الان هم اگه تنها بودم گریه می کردم بغض داره خفه ام میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خواهی نخواهی تو جمع مقایسه میشه خدا میدونه زندگیم رو ول کردم همش به اون میرسم اما رشد نمیکنه

اتفاقا باید بهش فک نکنی 

هرچی فکرو تلقین کنی بدتره!

دخترمن ۲سال و۳ماهشه قدش ۸۴ سانته😔

وزنش ۱۱ کیلو!!

منم خب ناراحتم ازین وضع

ولی خداروشکر دخترم سالمه وهیچ مشکلی نداره

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
دختر منم أز بچه خواهرشوهرم بزرگتره اما اون چاق بچه من لاغر ديگه خسته شدم از بس گفتن دخترت چرا لاغره ...

باورت نمیشه بچه من یک سال دو ماه بزرگتره اما از اون لاغرتره  

خب دختر منم دوسالشه از خواهر زادم ک پنج ماهشه کوچولوتره چیکارش ميشه کرد منم غصه میخورم نميشه غصه نخورد ولی از خدا فقط سلامتیشو ميخوام همین کافیه 

خدایا شکرت 🤗

من كلي دكتر خوب ومعروف بردم كلي ازمايش اما اثر نداشت باور كن بچه خواهرشوهرم هنوز با اينكه شش سالشه داره شير ميخوره غذا ميخوره بالا مياره اما من همه چيزهاي مقوي براي بچم ميخرم بخوره اما فايده نداره

عزیزم بچه ازقتی راه رفتن یادمیگیره دیگه ازتپلی خبری نیست😊

خب تاحدودی طبیعیه که بچه نوزاد از بچه شما تپل ترباشه

الکی فکرتومشغول نکن

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭