2777
2789
عنوان

قورت دادن جسم خارجى توسط کودک

344 بازدید | 12 پست

سلام بچه مستاجرماپانزده ماهشه مادرش ميگه غذا دادم که خودش با چنگال پلاستيکى بخوره ميگه يک لحظه غفلت کرده بچه يکى از دندونه هاى چنگال که 2/5س بوده رو با دندوناش ميشکنه وقورت ميده ميگه اون لحظه تواشپزخونه بوده باچشم نديده اما يک سرفه ى کوچک کرده وهر روز پوشکش رو چک ميکنه اما هىچ.اثرى ازدندونه نيست  حال کودک خوبه اما نگرانه که دندونه به اون بزرگى کجا رفته دکتر هم ميترسه ببره به نظر شما. چيکار بايد بکنه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول اینکه باید عکس بگیرن چون تیز نبوده اگه وارد  معده شده باشه تا ۳ هفته پیگیری میکنن در غیر اینصورت با اندوسکوپ در میارن ولی وقتی علائمی نداره به احتمال زیاد دفع شده

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
عزیزم اول اینکه باید عکس بگیرن چون تیز نبوده اگه وارد  معده شده باشه تا ۳ هفته پیگیری میکنن در ...

اره ممنون از راهنماىى تون

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍