2777
2789

سلام شما کدام چای رو معرفی می کنید که بعد از دم کردن و دو سه تا استکان خوردن؛ داخل قوری سیاه آنچنانی نشه. متشکرم

تعداد رای : 11
نظرسنجی
احمد
3
27%
لاهیجان فله سرگل بهاره
4
36%
دوغزال طلایی
3
27%
گلستان هندوستان و ارل گری
1
9%

بقیه رو نمیدونم ولی گلستان سیاه سیاه میشه

ذما انصافا خوش عطره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان چندساله چای اسب و پرچم استفاده میکنم، دقیقا از چایی که سیاه بشه،و طعم دبش داشته باشه متنفرم، این که بهتون پیشنهاد دادم واقعا خوش طعمه، فقط اگر خاستی بخری دقت کن اصل باشه و فیک نباشه، یکمی گرونتراز چای های دیگست ولی،عالیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من بجز لاهیجان از همشون استفاده کردم.ببین چون زود رنگ میگیرن دوتا قاشق کوچولو بریز رو کتری و سماوار با شعله کم

من شده تا بعداز ظهرم چایی صبح رو دارم

شب برا شوهرم تازه دم میکنم

اینم بگم هر چقد چایی کم رنگ بهتر 

قبل دم کردنم چایی رو بشور

سبک درست کن زیاد نذار بمونه بااب درحال جوش درشت نکن..بعد ببین چقد چاییت خوشرنگه..چایی قلقای راحتی دا ...

اااا اما تو لاهیجان بهمون میگن با آب جوووووش جوش درست کن 😅

با سلام بهترین های چای ایرانی که حنی از نظر کیفیت با هر نوع چای خارجی رقابت میکنه را میتونید در این سایت پیدا کنید و قبل از خرید نظرات مصرف کنندگان را ملاحظه بفرمایید. مشابه چای احمد، محمود، کوثر، صداقت، باروتی، کله مورچه ای و.... این سایت چای بی کیفیت نداره. چای سایار را چستجو کنید در سایت باسلام. چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.09379866291