2777
2789

من 16 ساله که ازدواج کردم و هنوز مامان نشدم . تقریبا دیگه بیخیال بچه شدیم . چون تو این سالها خیلییییییی خسته شدیم از درمان . 

بگذرییییییم 

حالا تصمیم گرفتم شکمم و سینه هامو عمل کنم . اونم همزمان .

چون میخوام با تغییر تو اندامم یکم روحیم بهتر بشه . 

میخواستم اگه دکتر خیلیییییییی خوب میشناسید بهم معرفی کنید . کسی که نمونه کارشو دیده باشید . و مهمتر از همه اینکه همزمان واسم هر دو عمل رو انجام بده . 

اگه از هزینه ها هم خبر دارین که چه بهترررر عزیزانم 

ممنونم ازتون اگه راهنماییم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم عمل نکردم 

اما دختر خالم عمل کرده 

تهران 

سینه هاشو کوچیک کرده

چربی های شکمم برداشته، دوبار ، ی بار عمل ی بار ساکشن 

چندتا نکته 

۱/ بعد از عمل باید استراحت مطلق داشته باشید 

۲/ بعد از عمل نزارید اضافه وزن پیدا کنید وگرنه نیاز مجدد پیدا میکنید 

۳/ این عمل هارو زمانی انجام بدید که دیگه در اینده تصمیم بچه دار شون نداشته باشید و بچه شیر ندهید 

۴/ اگر زیاد چاق هستید بعد از عمل حتما به کشیدن پوست نیاز پیدا میکنید (به فکر هزینه ی اونم باشید) 

۵/ بعد از عمل هم شکم و هم سینه خیلی سفت میشه 

همینا یادم بود 😅

سلام دوستان منم تجربه ی این عمل شیرینو داشتم. واقعا دیگه پدرم درومده بود با هر رژیمی نتونستم حتی 5 کیلو وزن کم کنم. اخرشم رفتم یه کلینیک لاغری تو خیابان لواسانی اسمش اشکان بود. بیشتر به خاطر اینکه تو کادر پزشکیش فوق تخصص پلاستیک داشتن رفتم اونجا. خداروشکر الان 8 ماهه پروتز سینه و ابدومینوپلاستی باهم کردم هیچ مشکلی نداشتم