2777
2789
عنوان

معاون بی شعورمون چی گفت بهم

385 بازدید | 13 پست

من تیرگی دور چشم دارم هر درمانی هم کردم جواب نداد چون کم خونی و آین چیزا نداشتم امروز سرکار بودم معاونمون پیش همه همکارام گفت پا چشمت چرا سیاهه اصلا وقتی کسی این سوال ازم میکنه حالم خیلی بد میشه آخه چرا یاد نمیگیرم به کسی ربط نداره اومدم خونه کلی گریه میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل شکستن تاوان دارهواقعا براش متاسفمبرات مهم نباشه

دیگه اعتماد به نفس ندارم من یکی از همکارام پیشونیش با دارو گیاهی سوخته بود اصلا چیزی نپرسیدم ازش گفتم شاید ناراحت بشه خودش واسم گفت و گفت که بدم میاد ازم سوال میکنن

نه کم خون نیستم کلی ازمایش دادم بعد تازه چند جلسه لیزر رفتم دکتر بهم گفت ارثیه درمان نمیشه

پس فدا سرت  سعی کن حساس نباشی آخه آدم فضول و بی فرهنگ زیاده  اذیت میشی سعی کن نشنیده بگیری 

دیگه اعتماد به نفس ندارم من یکی از همکارام پیشونیش با دارو گیاهی سوخته بود اصلا چیزی نپرسیدم ازش گفت ...

این حرفو نزن خودتو دوست داشته باش

بخدا که مردم تحت هر شرایطی حرف میزنن

منم برای این که لاغرم اعتماد به نفس ندارم و دارم سعی میکنم خودمو دوست داشته باشم .

پس فدا سرت سعی کن حساس نباشی آخه آدم فضول و بی فرهنگ زیاده اذیت میشی سعی کن نشنیده بگیری

اصلا تعادل روانی نداره امروز یه جوری بود 

ولی خیلیا ازم پرسیدن آخه دکتر هستن مگه 

اونقد داغونم شوهرم میخواست بیاد مدرسه یه چیزی بهش بگه گفتم ولش کن

این حرفو نزن خودتو دوست داشته باشبخدا که مردم تحت هر شرایطی حرف میزننمنم برای این که لاغرم اعتماد به ...

وقتی خیلیا ازم پرسیدن حس بدی بهم دست داده. هیچ مریضی ندارم ولی همه فکر میکنن مریضم 

بیشعور همه جا هست اضطراب احتماعی میگیره آدم از دست این افراد ،خودشون پر از ایرادن من که نمیگذرم ازشو ...

منم همینطور دقیقا اضطراب اجتماعی گرفتم و دلم نمیخاد هیچ جا برم 

شعور ندارن متاسفانه، گور پدرش حرص‌نخور

به شوهرم پیامک دادم خیلی عصبانی شد طفلی میخواست بیاد دنبالم واسم گل خریده بود از ناراحتی درم بیاره تو راه خونه همش گریه کردم