2777
2789
اره ولي خدانكنه من بدون شوهرم ميميرم

منم

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم جدا زندگی میکنم هم خونه خودمم😁

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

آره.اویل بابام همیشه میگفت اگه اذیتت کرد بیا.بابات هنوز هست

کلا رو دختراش حساسه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خدا نکنه.. اره دیگ ماشالا شما ۴تا بچه داری..

ممنون گلم😘😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

احتمالا خودم قبول نکنم وبرم براخودم زندگی کنم ولی خانوادم همیشه بهترین وبزرگترین دلگرمیم بودن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
من خيلي وابستشم 

عشقتون پایدار باشه عزیزم

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

اصلا دوس ندارم...من پدرم فوت کرده ..اما داداشم ک مجرده اون بهم گفته اگر اذیت شدی بیا اینجا من پشتتم..البته من خودم از ارث پدریم ی خونه دارم..اما خدا نکنه ...اصلا دوس ندارم چون آخرش داداشم ازدواج میکنه ..اگر اونجوری باشهمن باید تنها بمونم..از لحاظی جا(مکان)دارم ولی از لحاظ روحی سخته برا کسی ک پدر نداره..نمیشه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
نمیدونم واقعا میگم اگه یه روزی اینجوری شه چیکار کنم

خوبه ک ما زنها به فکر اینده خودمون باشیم و پس اندازی چیزی داشته باشیم..

فک کنم همه گاهی ب این فکر میکنن زمانیکه ناگهان براشون مشکلی پیش بیاد...اما استاتر جان فکر منفی نکن کلا این موضوع از ذهنت دور کن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج