2777
2789
الانم سینه درد دارید؟چه علایمی دارید|؟

مث سری قبل سینه درد شدیدواستراحت نکنم کمرم دردمیاد تامیخدبم خوب میشه خفیفه دردش  علائم مث سری قبل بارداریمه ولی نمیدونم چرا ۱۵روز زودترعلائم داشتم

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دیروزم بهت گفتم من دوبار iuiکردم سینه درد پا درد کمردرد گرگرفتگی تهوع  حساسیت ب بو واسه پروژسترونه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

انشالله ب حق تولد حضرت فاطمه مثبت باشی و باردار باشی گلی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ایشالا مثبتی.دارویی خوردی؟

ن نخوردم گلم فقط ماه قبل ک رفتم پیش یه ماما قدیمی مادربزرگ پیری بود میگف همچیت اوکی هس ای ماه حامله ای اخه کربلارفتم ۱ماه قبل و توخابم امام حسین بهم ادرس این مامارو داد ک برم پیشش رفتم خلاصه پیشش بهش گفتم خابمو گف منم سیدم وجدم امام حسین برااین توروفرستاده پیشم یه بادکش باکوزه برام انجام دادواومدم من الان ۳ماهه بطور منظم سیاهدونه روغنشو ب شکم کزیر شکمم و کمرم میزنم و چرب میکنم روزانه ۱۵دقیقه وهرروزم دمنوش رازیانه میخورم و منظم کرزش میکنم ازتیر ماه تالان خودم ک امیدم ب خداس ب این علائم ک دارم دل خوش نیستم ازبس۶ساله دل خوش کردمو هیچی نشد

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚