2777
2789
عنوان

پسری ک رفته رل زده

220 بازدید | 16 پست

چرا بعد یک ماه منو انبلاک کرده؟

برا لیست بلاکی هاش خلوت بشه نیست اخه وانساپ و تلگرام بلاکم فقط توی اینستا انبلاک کرده

پیجشم قفله 

چ دلیلی داره 

شب تولدشم ی بار انبلاک کرد بعد دوباره بلاک کرد نصف شب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهش برنگرد منتظره تو برگردی برینه بت ولش کن لاشیه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

شاید باورت نشه ولی پسرا ک...مغزن معلوم نیست فازشون چیه پس دنبال دلیل نباش

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ینی قصدش برگشت نیست؟

نه فقط میخوان یاداوری بشی یا ببینن هنوزم دوسش داری

میدونی عزیزم منتظری که برگرده قبولش کنی ولی عزت نفس داشته باش اون الان تو بغل یکی دیگس لیاقت اینو داری یکی برای موندنت بجنگه نه بزاره بره اگرم برگرده از دوست داشتن نیست 

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�