2777
2789
عنوان

کادوی روز زن

191 بازدید | 17 پست

قبلا هاکه برام کاری نمیکرد هدیه نمیخریدمیگفت بلدنیست آدم سردیه دلم به این دوکلمه خوش بود.

وقتی که فهمیدم خیانت کرده وچه کارهای براش کرده.

هرلحظه یادخودم مناسب هام می افتادم یاداونوکادوهاش قلب درلحظه دردمیکردچشمام پراشک میشد.نتونستم نمیتونم ببخشمش.هیچوقت پشیمون نشد بعدرفتنش بازهم بهش فکرمیکردومن هیچی بودم..

امشب برام گل خریدساعت وادکلن خرید.اصلایادم نمیادکی برام کادوخوب خریده بود.آوردداد بازحالم خراب شد ته دلم میگفت دوستت نداره چاره ی جز این نداره 

الان مجبوربخاطرخودش وبچه هاش منو حفظ کن.

فشارم بالاوپایین میشدچشمام سیاهی میرفت بهش گفت نیازی نبوده‌ام چیزی بگیر.گفت دوست داشتم برات بخرم ولی هم دلم هم قلبم میگفت دروغ میگه فقط بخاطرمنافعش مجبورشده خوب باشه...

الانم بازاشکم جاری شد.دل ساده ام چقدرخوشحال شدعاقلم میگفت خرنشوچقدربخاطردوست دخترش تحقیرشدی چقدرکتک خوردی....

همیشه توی دعواهمون میگه توزندگی منوخراب کردی.منظورش به اینه اگه من نبودم دوست دخترش نمی‌رفت 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین منم درد تنهایی داره از پا درم میاره سه باره مچشو با این زن میگیرم ولی دست بردارش نیست . عا ...

تنهایی شرف داره 

من فقط بخاطربچه هام موندم

الهی بمیره دیشب بچه ام کلی کتک زد پسرم گفت چه شب یلدای بیادموندنی