2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باردارم ماه ۸ قدم ۱۶۰عه وزنم شده ۶۵ اما همسرم‌هی‌میگه‌ چاق شدی داری میترکی‌‌بیا‌ باهم رژیم‌بگیری ...

واقعا دلت برا بچه ات نمیسوزه تو ماه آخر رژیم بگیری که چی بشه یه سری چیزای چاق کننده نخور فقط ، بعد زایمان شروع کن به رژیم

واقعا دلت برا بچه ات نمیسوزه تو ماه آخر رژیم بگیری که چی بشه یه سری چیزای چاق کننده نخور فقط ، بعد ز ...

اخه همسرم اذیتم میکنه همش میگه میرم ب زن دیگه میگیرم‌الان اینجوری چاق شدی بعد از زایمانم همینجوری میمونی  دیگه هیکلت  به دلم‌نیست

لاغر شدن خیلی راحته🥲

تو وعده هات بشقابتو بیشتر با سبزیجات مث کاهو و خیار و گوجه..سالاد بدون سس پرکن

مثلا برنج بخپر درحد ده تا دوازده تا قاشق در کنارش ی تیکه مرغ اندازه قوطی کبریت و بقیه شکمتو با سالاد پرکن

قبل غذا دانه چیا بخور

یا پودر جوانه گندم با یه لیوان ابمیوه کم کالری بخور خیلی سیر نگهت میداره بعد غذاتو شروع کن

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

من فقط گریه میکنم اخرین باری که بهش گفتم‌خب حامله ام با دست زد تو سرم

ببخشیدا ولی خاک تو سرش واقعا 

اهههه حالم بد شد

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.