2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین لطفا....

93 بازدید | 2 پست

سلام خانومای عزیز.

کیا بارداریهای دومشون طول کشیده،یعنی چند ماه اقدام بودن.من سر بچه اولم،با یکی دوبار نزدیکی فوری حامله شدم،الان چهار ماهه اقدام میکنم ولی خبری نیست،دکترم رفتم،قرص دوفاستون داد گفت اینارو از 16 پری بخور تا 25 احتمالا حامله شی،ولی الان دوماه میخورم،هیچ اثری نکرده،دکتر گفت بعد سه ماه بیا اگه حامله نشدی باید شوهرت ازمایش بده،یعنی ممکنه خداییی نکرده از شوهرم باشه،راستی من واسه کم خونیم قرص ففول هم میخورم.میشه کمک کنید بگید از چی میتونه باشه.ممنون

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
عزیزم چیز خاصی نیست هربارداری با بعدی فرق داره هرماه فقط 20 درصد امکان هست صبور باش 

ممنون عزیزم،اخه میدونی،بچه اولم پسره،خواستم این یکی دختر شه دیگه تو یه کانالی نوشته بود واسه قبل بارداری چی بخورین که بچتون پسر شه یا دختر شه،فکرکنم خیلی زیاده روی کردیم،الان دیگه بیخیال شدم،ولی با خودم میگم نکنه همون زیاده روی ها کار دستم داده😩

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.