2777
2789
عنوان

مننننن واقعااااا ارهههه

63 بازدید | 7 پست

رید م ب زات هر چی پسر لاشی و هول از دم هوس باز خاک تو سر دختری که دل ب همچین پسرایی میده 

حیف دخترم وگرنه آبرو براش نمیذاشتم 

ی وکیل اون قدر هوس باز باشه ک ادعاش میشه بقیه چی میخوان بشن 

۵ سال عمر وقت ابرو اعتماد خاک ت سرم پدر مادرم ول کردم چسبیدم بهش درسم شد هیچ همه بهم تیکه انداختن تنها شدم خونریزی معده گرفتم دستام میلرزید از بغض شبا ولی با استیکر خنده باهاش چت میکردم ک مبادا بکوبه تو سرم انقد دوس داشتن کورم کرده بود 

امشب جدا شدم از این میسوزم ک چرا پیش همه گفتم میخاد بیاد خاستگاری خاک تو سرم خاک 

خدا فقط ببرمش پیش خودش وسلام این کفر یا نفرین نیست آرزوی منه

فقط الله 

به منم گفتی خاک تو سرت 😂

منم گرفتار همچین چیزی شده بودم عب نداره برات تجربه شد تو هنوز سنی نداری وقت برا جبران داری و مهم تر از همه اینکه وقتی با یکی میری تو رابطه فقط مادر خواهر خودتو در جریان بزاری لزومی نداره همه بدونن عزیزم اون دوره زندگی نباتیتو بگذرون اشکال نداره بعد دیگه بشین سر درست وقت زیاد داری 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به منم گفتی خاک تو سرت 😂منم گرفتار همچین چیزی شده بودم عب نداره برات تجربه شد تو هنوز سنی نداری وقت ...

وای دارم میمیرم من چ غلطی کردم این نشناختم 

من چ دختر خری بودم خیلی خر خیلی خر

بیچارم کرده فکرده ولش میکنم،؟؟

ینی با زبون زندگیش ب آتیش میکشم

فقط الله 

وای دارم میمیرم من چ غلطی کردم این نشناختم من چ دختر خری بودم خیلی خر خیلی خربیچارم کرده فکرده ولش م ...

ول کن بابا تو مهم تری یا زندگی اون ؟

اون آخر یه عوضی تر از خودش گیرش میاد زندگیش آتیش میشه تو به فکر خودت باش

ول کن بابا تو مهم تری یا زندگی اون ؟اون آخر یه عوضی تر از خودش گیرش میاد زندگیش آتیش میشه تو به فکر ...

زندگیم نابود کرده اگ بدونی من چی کشیدم 

اگ بدونی چی ب سرم اومده اون از ۱۱ تجدید پارسال اون از امتحان فردا روش وا نکردم پدرم هروز ی فش میده حقم داره حق داره داره داره 

با خودم حرف میزنم افسرده شدم گریه نمیتونم بکنم بغض میکنم گلو درد میگیرم 

از دست همه خستم 

همه 

فقط الله