2777
2789

حس میکنم زندگی برام بی معنیه 

با اینکه هدف های زیادی دارم ولی حس میکنم زندگی خیلی مسخره شده . همش گریم میگیره الکی می‌خوام گریه کنم نمیتونم حس خفگی میکنم ، طوریکه آرزوی مرگ میکنم ‌.

شاد ترین اتفاقات خوشحالم نمیکنه.

هیچکس و هیچ چیز شادم نمیکنه خیلی تلاش کردم خیلی ورزش کردم بیرون رفتم اما حس میکنم ی چیزی رو کم دارم همش و نمدونم اون چیه 

شرایط رفتن به روانشناس هم ندارم من دارم خفه میشم کسی اینجوری بوده ؟؟ میشه راهنماییم کنید بخدا دست خودم نیست 😔😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله منم حالم خیلی بده 

هدفم مهاجرت ولی میدونم بهش نمیرسم هدف چن ساله ام 

اسم خارج میاد میزنم زیر گریه از بس آرزومه برم از بجگی ارزو مهاجرت داشتم روحیه ام خراب شده یهو همین جوری میزنم زیر گریه 

گریه هامم شدیده چشام چن بار مویرگ هاش التهاب پیدا کرده دلم میخواد بمیرم اگه قراره تا آخر عمر اینجوری زندگی کنم 

منم همینطوریم یه مدته خیلی داره بهم فشار میاد. همیشه خسته و بی حوصله‌ام انگار وقتی از خواب بیدار میشن اصلا نخوابیدم. امتحانا داره شروع میشه خیلی سختمه. میخوام برم پیش روانشناس ولی حوصلشو ندارم چون همش درس دارم

ببین عزیزم من شنیدم از یکی که حالش واقعا بد بود خیلی خیلی.همه دنیا رو تاریک میدید،میگفت از وقتی میرم کلاسای مشاوره ی کمپ اینایی که اعتیاد دارن چیه اسمش؟الان خاطرم نیست اسمش رو.

میگه از وقتی میره اونجا،حالش خیلی خوب شده.اونجوری ک صحبت میکرداز پیش پزشک رفتن هم بهتر بوده واست.کلاساشم ک مجانیه

بله منم حالم خیلی بده هدفم مهاجرت ولی میدونم بهش نمیرسم هدف چن ساله ام اسم خارج میاد میزنم زیر گریه ...

چرا کاری براش نمیکنی مثلا زبان می‌خونی یا دنبال موقعیت شغلی یا تحصیل مورد نظرت میری

چرا کاری براش نمیکنی مثلا زبان می‌خونی یا دنبال موقعیت شغلی یا تحصیل مورد نظرت میری

زبان میخونم اما جدی نمیخونم نمیدونم چرا 

چی کنم واقعا حال روحی ام خیلی داغون بخدا هزار بار دلم میخواد بمیرم واقعا آرزومه مهاجرت کنم تمام زندگیمه 😭