2777
2789
عنوان

مشکل من

120 بازدید | 9 پست

سلام خانوما.. من یه دختر مجرد ۲۰ ساله هستم سال پیش بخاطر اینکه دردام تو پریودی زیاد بود رفتم دکتر و سونو داد و از اونجا متوجه شدیم ک من تنبلی تخمدان دارم دکترم طوری تو دلم رو خالی کرد ک ب محض اینکه از مطبش اومدم بیرون تا چن روز همش کارم گریه بود ناراحت بودم ک چقدر زود درگیر این مسایل شدم 

دکترم رو عوض کردم و پیش ی دکتر خیلی معروف رفتم تو تهران ایشون ب من قرص ضد بارداری داد ۴ دوره خوردم ولی اکثرا اولین روز ک شروع میکردم دورشو حالت تهوع بسییار زیاد داشتم طوریکه نصف شب از خواب پا میشدم و ببخشید بالا میووردم آخرین بار ک ب حدی حالم بد شد ک کل روز هیچی نتونستم بخوردم و همش زیر سرم بودم و کلی قرص و آمپول... 

به اصرار مامانم دیگه قرصا رو نخوردم ولی ته دلم ناراحته میگم کاش تا قبل اینکه ازدواج کنم درمانش کنم ولی حتی دکترمم گفت با قرصایی ک میخوری درمان نمیشه فقط علائمش کم میشه.. مامانمم میگه منم همینطور بودم الکی قرص و دوا نخور نمیدونم چ کنم...

میکن پیاز درمانی خوبه.تو نت سرچ کن دستورش میاد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلیا رو دیدم با وجود تنبلی تخمدان باردار شدن عزیزم نگران نباش

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

منم تومجردیم تنبلی داشتم اصلاپریود نمیشدم بعد از ازدواجم دکتربهم قرص پروژسترون و آمپول گونال اف داد باردار شدم انشالله واسه شماهم مشکلی پیش نمیاد

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد💔طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم