red_amaryllis مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1082 عنوان به دادم برسین 129 بازدید | 10 پست سلام دوستان من نمیدونستم باردارم ترمیم فیبروز انجام دادم دارم دق می کنم خطرناکه؟ 1403/10/02 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 از دکترت بپرس 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
red_amaryllis مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1082 از دکترت بپرس وقت گرفتم فردا برم تازه فهمیدم باردارم
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 وقت گرفتم فردا برم تازه فهمیدم باردارم بخودت استرس نده ایشالله هیچی نمیشه توکل کن بخدا 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
red_amaryllis مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1082 نه عزیزم نگران نباش خدا بزرگهاگ اوایلشه چیزی نیس عزیزم ممنونم از دلگرمیت اره ۲۶ ام موعد پریودم بود همون موقع زدم اصلا فکر نمیکردم عقب بندازم و باردار باشم
red_amaryllis مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1082 بخودت استرس نده ایشالله هیچی نمیشه توکل کن بخدا برام دعا کن
پاگودا عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2180 عزیزم ممنونم از دلگرمیت اره ۲۶ ام موعد پریودم بود همون موقع زدم اصلا فکر نمیکردم عقب بندازم و باردار ... چیزی نیس قشنگم ❤️من اولی رو اورژانسی میخوردم یک و نیم ماهش بوده داروخانه گفت سندروم میشه چیزیش نشدخدا بزرگه الانم ک شبا نوزادم میخوابه میسپرمش ب خدا به هرحال خواب ادم سنگین میشه یهو
red_amaryllis مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1082 چیزی نیس قشنگم ❤️من اولی رو اورژانسی میخوردم یک و نیم ماهش بوده داروخانه گفت سندروم میشه چیزیش نشدخد ... برام دعا کن فقط سلامتی بچمو از خدا میخوام
1214ww عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4232 برام دعا کن فقط سلامتی بچمو از خدا میخوام عزیزم نگران نباشه نی نیت هنوز قلبش تشکیل نشده کوچیکه مشکلی پیش نمیاد انشا..
red_amaryllis مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1082 عزیزم نگران نباشه نی نیت هنوز قلبش تشکیل نشده کوچیکه مشکلی پیش نمیاد انشا.. ممنونم عزیزم انشالله