2777
2789
عنوان

بعد از دوچرخه سواری پریود شدم

390 بازدید | 18 پست

من ۱۹ ام پریود شدم الان امشب رفتیم دوچرخه سواری بعد از مدتها اومدم خونه دیدم پریود شدم دوباره

کسی این تجربه رو داشته 

چرا انقدر زود اصلا ربطی به دوچرخه سواری داره؟

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ربط داره عزیزم

واقعا شما تجربش رو داشتی 

تا صبح قطع میشه

آخه اومدم سفر رو حساب اینکه تازه پریود شدم نوار نیاوردم الآنم شبه هیج جا باز نیست

وایییی من یبار اینجور شدم فک میکردم بکارتم یچیزیش شده😂😂

نه از رنگش مشخصه که پریوده

شما هم بعد دوچرخه اینجوری شدی ؟

واقعا شما تجربش رو داشتی تا صبح قطع میشهآخه اومدم سفر رو حساب اینکه تازه پریود شدم نوار نیاوردم الآن ...

واییی پارچه تمیزی چیزی نداری شاید قط نشد دوستم مجرده یباربعد ده روز از پریودش پریود شد دوباره بخاطر حرکات سنگین

واییی پارچه تمیزی چیزی نداری شاید قط نشد دوستم مجرده یباربعد ده روز از پریودش پریود شد دوباره بخاطر ...

یه عالمه دستمال کاغذی تا کردم گذاشتم 

ولی نگرانم کلا

واقعا شما تجربش رو داشتی تا صبح قطع میشهآخه اومدم سفر رو حساب اینکه تازه پریود شدم نوار نیاوردم الآن ...

چون دوچرخه سواری تو اب و های جدید یک دفعه رفتی انجام دادی هورمون بدت عوض شده نه ممکن کامل پریود بشی