امروز رفتیم فرش بخریم برای طبقه بالامون که مخصوص مهمان هست.
ببن دو مدل فرش گیر کردیم من میگم فرشی که نقشش خلوته مامانم میگه اونی که نقشش شلوغه
الان عکس میزارم شما بگین کدوما بهتره؟
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
خیلی لجبازه مامانم خداییش😂😂 یعنی تو مغازه یه قشقرقی به پا شد ولی من میگم من تنها باهاش حرف بزنم شا ...
حالا شانستو امتحان کن 😂
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بنظرم مال خودت بروز تر و شیک تره و درضمن من خیلی به سلیقه م خورد
جدی؟
والا همه میگم اونی که مامانم انتخاب کرده خوبه
بابام که بشدت با من هم نظره
فردا بشینم زیر پای مامانم ببینم چی میگه😂
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
چرا این رنگی حالا. من این رنگی گرفتم انقد خونم بی روح شده پشیمونم
واقعا؟
نمیدونم اول قصدمون طوسی بود یهو خوشمون اومد ما فرشای خونمون سرمه ایه کلا از رنگای پررنگ فراری ایم
اخه اونی که مامانم انتخاب کرده دو وجب حاشیه روشن داره حس میکنم وقتی کیپ تا کیپ خونرو فرش کنی حاشیه خیلی زشت میکنه خونرو اونی که من انتخاب کردم یه دست تره
۱۲۰۰ شانه با تراکم ۳۶۰۰ خیلی از فرشای الانمون نازک تره
کاملا مطابق سلیقه منه. سلیقه هامون شبیه همه من از فرشایی که خیلی طرح داشته باشن یا خیلی رنگای متضاد ...
مباکه عزیزم چند خریدین فرشتونو و چند شانه ست؟
اخه اونی که مامانم انتخاب کرده دو وجب حاشیه روشن داره حس میکنم وقتی کیپ تا کیپ خونرو فرش کنی حاشیه خ ...
والا من خوشم اومد از فرشای انتخابی مامانت 😂
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️