2777
2789
عنوان

لکنت زبان ناگهانی پسرم

641 بازدید | 72 پست

سلام پسرم ۳ سالشه آنقدر شیرین زبون و خوش صحبت بود که نگم ...

یه شب ترسید چندروز بعدش اینطور شد ... گفتار درمان هم بردمش 

ولی من یکماهه دارم دیوونه میشم آنقدر حالم بده ..

تروخدا اگه تجربه ایی داری بگو 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

خوب میشه اصلا حساس نشو بچه دایی منم اینجوری بود عادی برخورد کن یه مدت بعد کم کم درست میشه خیلی فشار نیار بهش 

باز با دکتر مشورت کن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه اصلا حساس نشو بچه دایی منم اینجوری بود عادی برخورد کن یه مدت بعد کم کم درست میشه خیلی فشار ...

میشه بگی چطور اینطور شد و چ مدت طول کشید تا خوب شد؟؟ چندساله بود

پسر دوستم دو سالش ک بود واکسن آنفولانزا براش زد ک بخاطر ترسش لکنت گرف

چند سال گف درمان برد فایده نداشت 

الان پسرش ۱۰ سالشه میبره گفتار درمانی تهران یکم بهتره

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

پسر من توی پنج شش سالگی چند وقت اینجوری شد یعنی شروع کلمه مکس طولانی میکرد و‌بهش فشار میومد، بمیرم براش که کاهی چقدر ناخودآگاه بهش سخت میگرفتم و میگفتم آخه کاری داره بگی فلان! بردمش گفتار درمان فقط با چند نوع تنفس و ریلکسیشن و … خداروشکر کاملا برطرف کن طی جلسات خیلی کم

از چی ترسید من ۲ و ۳ سالم بود یکی از فامیلامون گفت چه شیرین زبونه لکنت گرفتم تا چند ماه بعدش خوب شدم ...

همه به پسر منم میگفتن چ شیرین زبونه ... بزرگترها نگفتن از چیزی ترسیدی؟

پسر من توی پنج شش سالگی چند وقت اینجوری شد یعنی شروع کلمه مکس طولانی میکرد و‌بهش فشار میومد، بمیرم ب ...

من روزی هزار بار میمیرم وقتی میبینم پسرم لکنت گرفته ... هیچکس نمیدونه چ عذابی دارم میکشم 

پسرمن الان ۱۳سالشه همین ۳یا۴ساله بود یهو یه روز دیدم لکنت گرفت گفتم میمونم یک ماه اگه خوب نشد میبرمش گفتاردرمانی خیلی نگران بودم  ولی خیلی آرامش دادمش میخواست عجله کنه برا حرف زدن میگفتم اروم حرف بزن من جایی نمیرم تاحرفتو بزنی اخه احساس میکردم عجله داره زود حرفشو بزنه داداشمم خیلی اون موقع کمکم کرد خیلی تلاش کرد ارامش کنه شکرخدا خوب شد نکران نباش خوب میشه خیلیهارو دیدم تو این سن لکنت گرفتن وخوب شدن حتی همسرم میگفت خودمم بچه بودم لکنت داشتم خوب شدم 

میشه بگی چطور اینطور شد و چ مدت طول کشید تا خوب شد؟؟ چندساله بود

ترسید از یه برنامه تلویزیونی ۴ ساله بود کلی گفتار درمانی بردن که حتما تاثیر داشته اما مامانش بیخیال شد یا پیش ما بزرگش نمیکرد میگفت دکتر گفته طبیعیه تا یه مدت الان ۷ سالشه ماشالله عین رادیو حرف میزنه 

آهان شعر و رقص زیاد باهاش کار میکرد موقع رقص کلمات شعر ها رو بدون لکنت یا کم لکنت میگفت ولی حالت عادی با لکنت ریتم میداد به حرفاش و خیلیییییی باهاش بازی میکرد و وایمیستاد کلمه رو بگه اصلا حرفشو اصلاح نمیکرد میزاشت تلاش کنه به ما هم میگفت حوصله کنید بهش توجه کنید

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
پسرمن الان ۱۳سالشه همین ۳یا۴ساله بود یهو یه روز دیدم لکنت گرفت گفتم میمونم یک ماه اگه خوب نشد میبرمش ...

وقتی حرف میزد لبخند میزدم و باارامش نگاش میکردم و دستشو میگرفتم اصلا اصلا اصلا نباید بفهمه مضطرب هستی