2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقه بیاین لطفا

161 بازدید | 12 پست

بچه ها برای شب یلدا 

کیک هندوانه

کیک کشک بادمجان

وژله هندوانه سفارش دادم

شمع هندوانه ای هم دارم

میوه و آجیلم که خودم میچینم تو ظرف

ولی یه مشکلی دارم اونم چیدمان🙄

کلا همیشه تو این قضیه مشکل دارم 

الان موندم رو میز بچینم یا رو زمین؟ 

بعد پارچه رو میزی یا سفرشو چی بندارم(منظورم چه طرحیه)؟ چون الان میخوام بخرمش

همیشه چیدمان من به این صورته که برمیدارم هرچی دارمو رو میز میچینم مثلا کیک یه طرف میوه یه طرف شمعا تو جاهای خالی و...

ولی دیدین بعضیا چه خوشگل تزیین میکنن؟ دوست دارم امسال خیلی خوشگل بشه

خوش سلیقه ها تو چیدمان بهم کمک کنید لطفا

اگه عکسیم از میز یا سفره شب یلدا تون دارین برام بفرستین

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

اینم بگم که میز ناهارخوریم ۴نفرست

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

طرحش سنتي باشه از اين ترمه ها  خوشگل ميشه 

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ميخوام رو ميز وسط مبليم بچينيم

ريسه رنگيم دارم دورش بزارم

روميزم هيچي نميندازم

از ايناييكه ساتنو اينا ميندازن خوشم نمياد

يه دسته گل نرگسم ميخوام بخرم رنگو رو بده

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

به اين شكل ترمه 😊

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
من ميخوام رو ميز وسط مبليم بچينيم ريسه رنگيم دارم دورش بزارم روميزم هيچي نميندازم از ايناييكه ...

میز وسط مبلا کوچیک نیست به نظرت؟ آخه منم بهش فکز کردم ولی همش حس میکنم کوچیکه همه چی تو هم میشه

يا پارچه ساده قرمز يكم توش طرح باشه

به اين شكل ترمه 😊

به نظرتون زو میز وسط مبلا میشه اینو اجرا کرد؟ 🤔

عزيزم خودتون هستين يا مهمون دارين؟

مهمانم دارم و چیدمان میز دکوره فقط

به نظرتون زو میز وسط مبلا میشه اینو اجرا کرد؟ 🤔

فك كنم بشه اگه كوچيكم باشه يه پارچه ساده قرمز بگير اونم به اين شكل فقط يكم تو هم ميشه اونم اشكال نداره هم تنوعه هم فضارو گرمتر رنگشم قرمزه ك ديگه هيچي نشون ميده

اگه در حد ٤نفرين همين خوبه ديگه زيادم هزينه نميكنين 

مهمانم دارم و چیدمان میز دکوره فقط

پس روي ميز بچين و بزار ي گوشه سالن، گل نرگس و رنگاي قرمز حتما استفاده كن، اينه شمعدونتم اگر ميتوني بزار روي همون ميز ، پايينش عسلي بزار و اگر داريً سماور و قوري سنتي ، ي پارچه هم بزار روي ميز كه بياد تا روي عسلي و بعدم زمين