2777
2789

پولم خوبه هااااا ولی اینا اگه باشه میشه دونفری تلاش کرد پولم بدست اورد 

یکی که هرشب با ارامش کنارش بخوابی نه اینکه برای یه چیز الکی مثل آب ریختن از دستش که تقصیر خودشم هست بخوای فحش بشنوی،😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملااا قبول دارم

شوهرخوب واقعا شانسه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همش متاسفانه نتیجه خانواده سمی وبددهنه

دقیقا وقتی با فحش و تحقیر بزرگ شده همینطوری هم رفتار میکنه ، شوهر خواهر من خودش قبول داره بد و بی ادبه ولی بارها به خواهرم گفته دست خودم نبوده ،بین زن و شوهر هست دیگه،  خب یاد نگرفتن

دقیقا وقتی با فحش و تحقیر بزرگ شده همینطوری هم رفتار میکنه ، شوهر خواهر من خودش قبول داره بد و بی اد ...

متاسفانه مال من پدر ومادر بد دهن که خونه نشیتن به عالم وادم فحش وناسزا میگن الکی اسم بد میزارن روی مردم کلا بد دهنی براشون عادیه

متاسفانه مال من پدر ومادر بد دهن که خونه نشیتن به عالم وادم فحش وناسزا میگن الکی اسم بد میزارن روی م ...

هر آدمی ی سری بدی ها داره ، دیگه باید ساخت ، خواهر من ۲۰ ساله زندگی کرده دخترش ۲۰ سالشه هنوز مردک آدم نشده خیلی خواهرمو اذیت میکنه با مدل حرف زدنش و بهانه گرفتن های الکیش

هر آدمی ی سری بدی ها داره ، دیگه باید ساخت ، خواهر من ۲۰ ساله زندگی کرده دخترش ۲۰ سالشه هنوز مردک آد ...

دقیقا منم بیست سال ازدواج کردم دخترای زمان ما مظلوم بودن از اول مردها هم زور گو وظالم

دقیقا منم بیست سال ازدواج کردم دخترای زمان ما مظلوم بودن از اول مردها هم زور گو وظالم

خواهر منم خیلی مظلومه، در برابر شوهر و مادرشوهر هم خیلی کوتاه اومده ، با اینکه از شوهرش سره ،خوشگله ،تحصیلات داره ،ولی همش کوتاه اومده هیچگونه دفاعی از خودش نمیکنه فقط گریه میکنه الان هم میگرن داره هم افسردگی