2777
2789
عنوان

زندگی چقد ترسناک شده😓

554 بازدید | 33 پست

زندگی چقد ترسناک شده

آدما چقدر ترسناکن

اینجا میبینم خانومایی که خانواده همسر رو به هیچ میگیرن و از کوچکترین حرفاشون کلی دلخوری واسه خودشون ،میسازن

خانومایی که دنبال سیاست هستن که خودشون رو خوب جلوه بدن ودرصورتی که تو دلشون برنامه ریزی کردن و هدف چیزی دیگست

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد

😂😂😂😂😂😂یوووووووهههههههههههههه بترررررس الان میخووورمتتتتت👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

مردایی که دارن خیانت میکنند و واسه یه نامحرم دولا راست میشن و مهربون ولی تو خونه یزیدن واسه خانوم خودشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای که مثل عروسکن و پروتزی در حال دلبری 

همه سر همدیگه رو کلاه میزارن

هیچکس مورد اعتماد نیست

مردایی که دارن خیانت میکنند و واسه یه نامحرم دولا راست میشن و مهربون ولی تو خونه یزیدن واسه خانوم خو ...

بیشترازفامیل شوهربدبترس....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من برعکس توام..

بوی بهبود ز اوضاع جهان میشنوم😊😊

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خانومایی که پس انداز یواشکی و پنهونی دارن از دست مردا

زنایی که فقد میگن خررررج کنیم تا مردمون نتونه دوزار به ننه باباش بده

یا ......

دخترای که مثل عروسکن و پروتزی در حال دلبری  همه سر همدیگه رو کلاه میزارن هیچکس مورد اعتماد نی ...

عزيزم متاسفانه اين مسائل تو ايران بيشتره 😔😔😔 اينهمه ادعاي فرهنگ غني 

بعدش اين... 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

اووو کجاشو هاشو دیدی اینا چیزای جامعه اس خدا نکنه موردی تو تجربه کنی 

من که کلا تمام ارزشهای احلاقی اعتقادیم یه مدت داغون شد مخصوصا وقتی ازدواج کردم نمسدونستم اینقد ادمهای بد طینب وبد ذات وجود داشته باشه

چرا ترسناک؟ این ذات خانمهاست .ریز بینی .و این که دوست دارن همسرشون زوم باشه روی خودشون .اگه مرد سیاست داشته باشه میتونه از اینا به نفع خودش استفاده کنه اگه نه اوسکول باشه میشه این امار بالای طلاق.