2777
2789

چندروز پیش یه تاپیکی رو میخوندم یه دخترخانوم شونزده ساله پدرومادرش رو به بدترین شکل نفرین میکرد.چتش با مادرش رو گذاشته بود خیلی به مادرش بی احترامی کرده بود بمیر ارزوم اینه بمیری.معتقد بود مادرش اذیتش میکنه یه سر به تاپیکاش زدم و توتمام تاپیکاش که از مادر بود اتفاقا مقصر خودش بود نه مادرش😐😐😐😐😐باخودم فک میکردم چی میشه که بچه ها انقد گستاخ بار میان؟الان منم دارم برای یه پسرسه ساله کلی از استراحتم میزنم یعنی یه زمانی ممکنه بچه ی منم به من همچین حرفایی بزنه😐😐

چی بگین والا قضاوت نکن شاید واقعا آزارش میده یا شاید واقعا بچش آزارش میده

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی مقصر دختره بوده مادر عصبی و بدهن نداشتی وگرنه اینطور نمیگفتی هیچ دختری الکی از مادرش ناامید نمیشه 

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

خب بعضی از افراد راجب خانواده شون حق دارن اما بقیه بخاطر اینکه نسل های قبل خیلی توسط خانواده مخصوصا از جانب مادر اذیت شدن گفتن ما خیلی آسون بگیریم هرچی بچه خواسته فراهم کردن و توقع میره بالا وقتی جواب نه میشنون بد میشه. ما هیچوقت یاد نمی‌گیریم تو زندگی حد تعادل رو رعایت کنیم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من یه بار اینجا گفتم یه خورده مورد لطف بقیه کاربرا قرار گرفتم ولی به نظر من اگه تمام و کمال امکاناتو در دسترس بچه قرار بدی انتظارات بیجاش می‌ره بالا یه خورده سخت گیری هم لازمه تو تربیت 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اغلب اوقات نتیجه تربیت خود پدر و مادره ، احتمالا اون مادر بلد نبوده وقتی دخترش تو سن ۱۲ تا ۱۴ سال بوده باهاش چطور صحبت کنه و نتیجه شو اگه بخوایم خوشبین باشیم تو برخورد سن ۱۵ تا ۱۹ سال دخترش میبینه 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه چیز خوبی که توی والدین موفق دیدم اینه که بچه شون هر جی بخواد نه نمیگن

ولی برای بدست آوردنش براش هدف تعیین میکنن 

بچه از چیزی محروم نمیشه ولی یاد میگیره برای بدست آوردن هر چیزی در حوزه اختیار خودش تلاش کنه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

چی بگین والا قضاوت نکن شاید واقعا آزارش میده یا شاید واقعا بچش آزارش میده

تاجایی که یادمه مادرشون بعد طلاق اورده بودش پیش خودش تا زیردست نامادری نباشه شاغلم بود و براش همه چیز رو فراهم میکرد یه همچین شرایطی بود وفک میکنم بخاطر عدم تهیه ی چیزی که میخواست این نفرین هارو کرده بود و این غیرقابل تصوره