2777
2789

نینی  سایتی های گلم‌سلام‌تورخداااا مثل همیشه کمکم کنید پسرموهرررررر ساعت که میخوابونم ۷صبح بیدارمیشه

توروخدادعوام نکنید خب دلم‌میخواد‌یبلر مثل قبلا ها تا ساعت۱۰/۱۱بخوابم‌الان ۴ماهشه ۷صب بیدار میشد ازهمون‌اولشم‌

خب اگه اینجور باشه ی مدت دیگه بزرگ‌شه خوابش کم شه پنج‌صبح‌بیدارمیشه با این حساب توروخدا چیکارکنم حداقل۹بیدار شه  بگیدلطفاا

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه من ساعت ۹ بعضی وقتا ۱۰ بیدار میشهبشرط اینکه خودمم کنارش باشماگه کنارش نباشم زود بیدار میشه دیگه ...

کاش منم‌۹بیدار بشه😓

عزیزم هیچ راهی نیست ساعت بدن بچه ها معمولا سحرخیزه،احتمالا بزرگ شه،بالای ۱سال بهتر میشه،منم دختر ۸ الی ۸:۳۰ همیشه بیدار میشه،پنج ماه و نیمه،ربطی هم به ساعت خوابوندن شب نداره،پس به این هوا که دیرتر بیدار شه،دیر نخوابون،چون این اتفاق نمیفته فقط بچت از خواب کافی بهره نمیبره،متاسفانه باید کنار بیای و قبول کنی راهی نیست

عزیزم هیچ راهی نیست ساعت بدن بچه ها معمولا سحرخیزه،احتمالا بزرگ شه،بالای ۱سال بهتر میشه،منم دختر ۸ ا ...

😓😓امکان داره ب مرور از این زودتر هم بیدار بشه؟چون بزرگتر میشن خوابشون کم میشه😓

😓😓امکان داره ب مرور از این زودتر هم بیدار بشه؟چون بزرگتر میشن خوابشون کم میشه😓

نه عزیزم احتمالش خيلي کمه،خواب کم میشه اما خواب شب کم نمیشه،خواب روز تعدادش کم میشه