سلام دوستان من ی پسر دارم که تاخیر گفتار داره هنوز داره گفتاردرمانی میره و مهد میره خیلی سخت برام بزرگ شد بیشفعالی هم داره الان شوهرم میگه من ی بچه دیگه میخام پسرم ۵ سالشه ولی من واقعا اصلا توان و آمادگی ندارم بهش میگم من دوست ندارم حالا ناراحت شده میگه ما همینم سه سال طول کشید تا بچه دار شیم من دلم ی بچه دیگه هم میخاد الان سر هر مسئله ای ربط میده به این موضوع ی تیکه ای بهم میندازه
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو چشم عزیزم بزار فعلا (اسم پسرتون)رو بندازیم رو غلطک خوب بشه بعد یکی دیگه میاریم چون ابنجوری نمیرسم پیگیر درمان )اسم پسرتون) بشم و خدانکرده مسکل دار مبشه
بگو چشم عزیزم بزار فعلا (اسم پسرتون)رو بندازیم رو غلطک خوب بشه بعد یکی دیگه میاریم چون ابنجوری نمیرس ...
خیلی باهاش صحبت کردم میگه اینقدر بهانه بیار تا فقط همین یکی بمونه حتی حس میکنم تو رابطه هم سرد شده چون من گفتم بچه نینخام خیلی طرفم نمیاد همین امروز بهم گفت آره بچه چیه تو که بچه نمیخای همین یکی هم نبود نبود!!!! اصلا ی جوری حرف میزنه من دلخور میشم این همه خونواده تک فرزند ماهم یکی مثل اونا اینم بگم وضع مالی هم متوسطه اصلا چرا باید تو این جو و وضعیت بچه بیاریم حس میکنم نمیفهمه چی میگم
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
منم دست تنام پسرمم ۴ سالشه زیاد حرف نمیزنه گفتار درمانیم نبردم خیلیم فضوله ولی میخام شوهرمو راضی کنم بیارم لامصب تنهاست گناه داره کسیو نداره باهاش حرف بزنه یکی باشه حرف بزنن باهم بازی کنن
منم دست تنام پسرمم ۴ سالشه زیاد حرف نمیزنه گفتار درمانیم نبردم خیلیم فضوله ولی میخام شوهرمو راضی کنم ...
ببین پسر من درکش پایینه من نگرانشم برا این مسئله مهد هم فرستادمش پارک میبرم تو جمع زیاد میبرمش این اصلا دلیل خوبی برا دومی نیست من دیگه از مسئولیتش ميترسم اگر اونم بیشفعال باشه من توان ندارم از پس دوتا بچه بربیام