2777
2789

خب راه پله خونه اصولا سردتر از خونس و خیلی بزرگه نمیشه گرمش کرد بنظرتون گلامو تو راه پله بزارم خراب میشن؟؟ تورو خدا اگه بلدین راهنمایی کنین خیلی مهمه قراره مهمون بیاد جا ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا گیاه رو داخل بهار و تابستون داخل راه پله میزارن که هوا جریان داده و گیاه رشد کنه ولی زمستون میزارن داخل خونه تا گیاه یخ نزنه 

من دیفن باخیا داشتم گذاشتم داخل راه پله زمستون خراب شد 

همیشه سخت ترین مسیر ها به زیباترین مناطق میرسند

برای یه شب مهمونی نه چیزی نمیشه ولی بعدش ببر داخل هرچی باشه هواسرده اونام که گلن دبگه اسمشون روشونه حساااااسن🤌

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

ای بابا پس چیکارشون کنم؟😕😕

حالا یک شب چیزی نمیشه ولی زیاد داخل سرما گل بمونه رشدش متوقف میشه و سر برگ ها سیاه میشه و گیاه میسوزه

همیشه سخت ترین مسیر ها به زیباترین مناطق میرسند