sanikio مدیر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 2129 عنوان چای ریخت روی پای پسرم چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 32 پست وقتی ریخت ترسیدم تند تند دست میکشیدم روی پاش پوستش جمع شد کنده شدالان یه ساعت گذشتارد سرد از یخچال ریختم روش و زیر ابم نگه داشتم اولششوهرممم خونه نبست شب میادچیکار کنمخیلی گریه کرد الان خوابیدباید ببرم دکتر خدایا برای تک تک لحظهها شکرت🤍 1403/10/01 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنینجانم عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3868 عزیز جانچی شد پای بچه؟؟؟امیدوارم اتفاق بدی نیوفتاده باشه بچه درد نداشته باشه دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
sanikio مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 2129 عزیز جانچی شد پای بچه؟؟؟امیدوارم اتفاق بدی نیوفتاده باشه بچه درد نداشته باشه سلام عزیزمممنون ک پرسیدیخداروشکر خوبهقرمز شد و پوست پاش رفتبردیم دکتر فقط کالاندولا داد گفت بزن چون سطحیه خدایا برای تک تک لحظهها شکرت🤍
نازنینجانم عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3868 خدا رو شکرسبک شدم، دلم پیشش بود، پیش دردی که طفلی کشید!امیدوارم از این به بعد بخنده فقط، اشکش از خنده دربیاد😍😍😍😍 دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.