2777
2789
عنوان

خانم هاي مذهبي يه لحظه مياين

71 بازدید | 7 پست

من چله يه ذكري رو برداشتم ،الان يه غسلي بايد انجام بدم ولي نميتونم بايد حتمن انجام بدم براي گفتن ذكرم يا نه🧐🤔🤔🤔🤔

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

نه ربطی نداره

مطمئني چلم خراب نميشه اخه اخراشم😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دخالت میکنم

میتونم بپرسم چله یعنی چی؟ چیکار میکنید؟

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

ببخشید دخالت میکنممیتونم بپرسم چله یعنی چی؟ چیکار میکنید؟

مثلا تا ٤٠روز ذكر بسم الله الرحمن الرحيم رو ميگم روز اول ١٠٠روزدوم٢٠٠همينجوري روزي١٠٠تا بهش اضافه ميشه تا ٤٠روز ميگم خيلي حاجت ميده

اگه وضو و طهارت نمیخواد نه . فقط برا واجبات باید غسل کرد . حتی قرآن هم به جز اون ۴ تا سوره میشه خوند ...

مرسي❤️

مثلا تا ٤٠روز ذكر بسم الله الرحمن الرحيم رو ميگم روز اول ١٠٠روزدوم٢٠٠همينجوري روزي١٠٠تا بهش اضافه مي ...

چقدر جالب 

سپاسگزارمم

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم