2777
2789
عنوان

غرور لعنتی

54 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان خوبین نمیدونم اصلا چجوری بگم یعنی یجوریه که همش دست خود ادمه غرور شوهرم باعث شده گند زده بشه به کل زندگیمون و خودشم آرزوی مرگشو داره و احتراما از بین برداشته شده و رو پسرمونم داره رو روح و روانش تاثیر میزاره و متاسفانه خودمم زیاد جوری نیستم که اهمیت ندم میبینی دعوای کوچیک بینمون چند روز کش پیدا میکنه و بدتر میشه تنها راهش بنظر خودم اینه به پر و پای هم نپیچیم که اونم نمیتونه خودشو کنترل کنه چون رو همه چی نظر میده و اعصابمو خورد میکنه و بعدم انتظار داره نه قهر کنی نه چیزی میدونم قهر چاره کار نیستو و بچگانس ولی وقتی آدمها نمیتونن طرفشونو قانع کنن قهر میکنن یعنی جوریه که وقتی ما قهریم من گوشم دنجه و مطمینم که دیگه حرف نمیزنه یعنی اونم بعد چن سال اینجوری شده قبلا موقع قهرم ول کن نبود و تحریک میکرد چیکار کنم من خسته ایم هردومون از زندگی و روزاش بیزاریم

غرور شوهرت غرور زنانه اس در واقع بیغیرت تشریف داره چون غرور مردانه در جنگ و میدان جنگ نبرد با ظلم و دفاع از حق و مظلومه که کاربرد داره

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

غرور شوهرت غرور زنانه اس در واقع بیغیرت تشریف داره چون غرور مردانه در جنگ و میدان جنگ نبرد با ظلم و ...

بهتره مودب باشین راهکار خواستم نه توهین اونم از چه نوعی معلومه کلا وضعیت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتره مودب باشین راهکار خواستم نه توهین اونم از چه نوعی معلومه کلا وضعیت

همین کامنت منو نشونش بده 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔