2777
2789

واسه خواهر شوهرم ماگ کریسمسی گرفتم حس میکنم کمه واسه نامزدمم پلیور گرفتم باید واسه پدرشوهرمم بخرم ؟ چون زشته به اینا بدم به پدرشوهرم ندم 

یه گوی موزیکال هم برای روز مادر واسه خواهر شوهرم گرفتم چون مادر ندارن برای خواهرش گرفتم 

واسه یلدا هم خرید کامل برای نامزدم کردم کاپشن و نیم بوت و دو تا پلیور شلوار و شال برای خواهرش 

بنظرتون اینا برای کریسمس کم نیست ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریسمس؟

اینم ب مناسبت هامون اضافه شده؟

اونم همینقد خرید میکنه برا شما؟

مثلا یلدایی آورد برات؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اونا میخرن منم باید بخرم وگرنه ما هیچ سالی نمیخریم

اسمشو بذارید هدیه یلدا تورو خدا 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یکی کادو کریسمس به منم بده عقده نشه تو دلم🥺🥺🥺😂😂😂😂

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بابا خیلیا میگیرن اینجاشو ول کنین چون اونا گرفتن منم باید بگیرم

بگیر دیگه .چاره ای نیست .

یه بافت هم بگیر برا پدر شوهر جان 

آخه یلدا دیروز بود که کادو هامونو دادیم به همدیگه

پس بسه دیگه .

کریسمس چیه دیگه 

چند روز دیگه هم روز پدر و مادره

کریسمس؟اینم ب مناسبت هامون اضافه شده؟اونم همینقد خرید میکنه برا شما؟مثلا یلدایی آورد برات؟

آره دیشب یلدایی آوردن خیلیم زحمت کشیده بودن همه چی گرفته بودن قشنگ تزیین کرده بودن 

کریسمس هم خواهر شوهرم گرفته بنظرم منم باید بخرم که پیششون ضایع نشم