2777
2789
عنوان

جهازيه

1381 بازدید | 67 پست

خانوما من احتمالا بعد عيد عروسيمه ماشالا خانواده خونسردي دارم ميگن اخر اسفند شروع ميكنيم به خريدن وسايل 😂حالا دردم يكي نيست كه از اونور خونم كوچيكه ١٠٠متره 😞يكم دلداري بدين من چه غلطي كنم 😥

منم ی ماه مونده ب عروسی همه چی خریدم صدمتر کوچیکه خونه‌من هشتاد متره

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ریلکسی من تابستون عروسیمه مامانمینا میگن بهارخرید کنیم همش حرص میخورم میگم ازالان شروع کنیم تازه دیرم شده بنظرم

زمستـان رادوسـت دارم ولـی بهمنـش راویـژ💕

منم ان شاالله بهمن عروسیمه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
اخه قراره سرويس چوبمو بدم بسازن

منم ساختن برام‌میسازن یکی دوماهه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

100خوبه فقط مبلات لوهور برندار 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم