2777
2789
عنوان

خرخر کردن

61 بازدید | 8 پست

کسی هست شوهرش خرخر کنه!؟ چیکار میکنین؟؟

خدایی چجوری کنار میاید من دارم دیوونه میشم اصلا نمیتونم بخوابم😩 خودش تا صبح تخت میخوابه من بدبخت صبح له و لورده م😭

خب مگ مجبوری تحمل کنی جدا بخواب

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

عادت نکردی چرا

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همسرم وحشتناک خرخر میکنه و چون شاغل هستم جای خوابمو جدا کردم و راحت میخوابم اولا مادرشوهرم خیلی ناراحت میشد و میگفت خر خر میکنه اشکال نداره و تو بخواب ولی چرت میگفت میگفتم باشه ها ولی کار خودمومیکردم

منم همسرم وحشتناک خرخر میکنه و چون شاغل هستم جای خوابمو جدا کردم و راحت میخوابم اولا مادرشوهرم خیلی ...

وای منم خونه مادرشوهرم میرم شهرستانه یه هفته میمونیم مجبورم بمونم تو اتاق یه هفته بی خوابم